شما هم مثل بقیه دنبال نصب قالب های وردپرس هستید؟ اگر تازه با وردپرس آشنا شدید حتماً در مورد هزاران قالب رایگان و پولی وردپرس چیزهای زیادی شنیدین. احتمالاً در ابتدای کار تا زمان پیدا کردن قالب مورد نیازتون، مجبور بشین چندین قالب رو امتحان کنین. در این راهنمای گام به گام، به صورت گام به گام آموزش نصب قالب وردپرس پرداختیم. پس باهامون همراه بشید.
نکته قبل از نصب قالب ها و پوستهها
نصب قالبها ساده هست. ولی این رو هم بدونید در صورت انتخاب قالب جدید، شکل و شمایل سایتتون تغییر میکنه و ممکنه صفحاتی که قبلا طراحی کردید و حتی برخی کارایی قبلی سایت شما تغییر کنه. اگر قصد تغییر قالبتون رو دارین، بهتره قبل از اینکار به فهرستی از کارهایی که باید انجام بدین یه نگاه بندازین.
آموزش نصب قالب وردپرس
برای نصب قالب وردپرس اول باید وارد پنل مدیریت وردپرس بشیم و از اونجا پوسته ها (قالب ها) ی نصب شده روی سایت خودتون رو مدیریت کنید و در صورت تمایل قالب جدیدی نصب کنید.
نصب قالب از طریق مدیریت وردپرس
سادهترین راه برای نصب رایگان قالب از مخزن قالب های وردپرس، استفاده از قسمت جستجوی قالب در پنل مدیریت هست. ابتدا وارد پنل مدیریت وردپرس بشید. بعد روی نمایش > پوسته ها کلیک کنید.

بعد از ورود به صفحۀ قالبها و پوستهها، روی گزینۀ افزودن پوسته تازه در قسمت بالا کلیک کنین.


نصب قالب ها از مخزن وردپرس
بعد از اینکه وارد بخش افزودن پوسته تازه شدیم حالا میخوایم پوسته های رایگان رو از مخزن پوسته های وردپرس نصب کنیم. از بین گزینههای روبهرو میتونین اقدام به انتخاب قالب کنید: ویژه، محبوب، تازه ترین، علاقه مندی ها و صافی خصوصیات (نوعی فیلتر هست که کار انتخاب رو راحت میکنه) و سمت چپ هم بخش جستجو هست.
ما در این آموزش از بخش جستجو استفاده کردیم و قالب OceanWP رو جستجو کردیم.

بر اساس شیوۀ جستجوی شما، قالب یا فهرستی از قالبهایی رو پیدا میکنین که با معیارهای شما انطباق دارن. در این نمونه، ما قالب OceanWP رو برای قالب وبلاگنویسی جستجو کردیم. بعد از پیدا کردن قالبی که دوست دارید نصب کنید، خیلی ساده کافیه نشانگر ماوس رو روی تصویر نگه دارید. با اینکار دکمههای نصب، پیشنمایش و جزئیات و پیش نمایش ظاهر میشن. از اینجا روی دکمۀ نصب کلیک کنین.
در این لحظه وردپرس قالب انتخابی شما رو نصب میکنه و پیام موفقیتآمیز بودن اینکار رو همراه لینکی برای فعالسازی یا پیشنمایش به شما نشون میده. در این لحظه روی دکمه فعالسازی کلیک کنید تا قالب روی سایت شما نصب و به صورت صحیح فعالسازی بشه.
نکته: بر حسب قالبها و پوستههایی که انتخاب میکنین، ممکنه هر کدوم تنظیمات مختلفی داشته باشند و نیاز به نصب افزونه های وردپرس خاصی باشه که در این آموزش به اونها پرداخته نمیشه.
روش اول فقط مخصوص نصب قالبهای مجانیه که در دایرکتوری قالبهای WordPress.org در دسترس هستن. اما اگه دوست داشته باشین قالب وردپرس «پرمیوم» یا همون پولی از شرکتهایی که وقت و تلاش زیادی برای تهیه قالب های جذاب کرده اند نصب کنید، بهتر هست ادامه مطلب رو بخونید.
آپلود قالب وردپرس از روی کامپیوتر شخصی
خب در این مورد، لازمه با استفاده از روش آپلود در منوی ادمین وردپرس قالب رو نصب کنین. قالبی رو که خریداری کردین با فرمت .zip از سایت فروشنده دانلود کنین.
بعد وارد منوی ادمین وردپرس خودتون بشین و روی نمایش > پوسته ها کلیک کنین.

بعد از ورود به این صفحه، در بالا روی گزینۀ افزودن پوسته تازه کلیک کنین.


در صفحۀ بعد، رو دکمۀ بارگذاری پوسته در بالا کلیک کنید.

در اینجا از شما خواسته میشه از فایل زیپی استفاده کنید که پیشتر دانلود کردید. فایل رو انتخاب و روی گزینۀ نصب کلیک کنین.


به محض نصب شدن قالب شما، پیام موفقیتآمیز بودن رو به همراه لینکی برای فعالسازی یا پیشنمایش میبینین.

روی دکمۀ فعالسازی کلیک کنین تا قالب وردپرس رو نصب و فعال کرده باشید.
امیدواریم این راهنمای گامبهگام به شما در نصب قالب وردپرس روی سایتتون کمک کرده باشه. چون برنامۀ وردپرس پیوسته در حال تغییره، تمام سعیمون رو میکنیم تا این مقاله رو همیشه آپدیت نگه داریم. اگر فکر کردین این مقاله چیزی کم داره، حتماً ما رو در جریان بگذارین.
در آخر اگر سوالی در مورد قالب های وردپرس و یا نحوه نصب اونها دارید، با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.