
آیا تا به حال از بازاریابان حوزه دیجیتال، اینگیجمنت را شنیده اید؟ می دانید کاربرد آن برای چیست؟ با ادامه مطلب در سئو روز همراه ما باشید تا اطلاعات مهمی را در این خصوص با شما به اشتراک بگذاریم.
همان طور که می دانیم همه کسب و کارها در تلاش جذب مشتری و فروش بالایی هستند. از طرفی کاربران دوست دارند با برندها تعامل داشته و با آن ها ارتباط برقرار کنند. برندی که پاسخگوی مشتریان باشد، خیلی زود به اهداف خود می رسد. اگر یک کسب و کار به طور هدفمند در شبکه های اجتماعی فعالیت خود را آغاز کند، کاربران را تشویق به خرید محصولات برندش می کند.
در شبکه های اجتماعی اینگیجمنت تاثیر فوق العاده ای بر روی کسب و کارهای کوچک می گذارد و موجب وفاداری مشتری و آگاهی از برند می شود؛ همچنین برای هر کانال بازاریابی مفهوم و معنی جداگانه ای دارد. به بیان ساده تر می توان گفت که اینگیجمنت به معنی این است که یک برند کسب و کار می تواند به راحتی با کاربران مشارکت گیری کرده و تعهد طولانی مدت با آن ها به وجود آورده است. لایک ها، نظرات، کامنت ها و… شاخص هایی برای اندازه گیری اینگیجمنت هستند.
از شاخص های خوب برای اینگیجمنت( ماشین حساب تعامل) اینستاگرام می توان به لایک ها و کامنت ها اشاره کرد. کسانی که کسب و کارشان و یا بخش از شغلشان مربوط به اپلیکیشن اینستاگرام است، به خوبی می دانند که این برنامه بهترین جا برای سرمایه گذاری با یک میلیارد کاربر است.
برخی از افراد فکر می کنند که اگر پیج اینستاگرام آن ها دارای فالوور زیاد باشد، ارزشمندتر است. اما باید بگوییم که این گونه اشخاص سخت در اشتباه اند. در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام برای کسب و کار تنها وجود مخاطب کافی نیست؛ زیرا بودن و نبودن برخی از کاربران اهمیتی ندارد و فقط به عنوان تماشاگر پیج شما را دنبال می کنند. در این بین مشارکت مخاطبان از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع نیازمند ارتباط کاربران هستید که از طریق لایک و کامنت و ریپلای و هر فعالیت دیگری با شما مشارکت کنند.
اینگیجمنت اینستاگرام نقش زیادی در بررسی میزان نرخ تعامل مخاطبان دارد.