ریدایرکت سایت چیست؟  

سئو

..ریدایرکت سایت چیست؟  ..
سئو

ریدایرکت سایت چیست؟  

زمانی که ما صفحه ای را در سایت سرچ و باز کرده ایم و به هر دلیلی می بینیم آدرس آن عوض شده است در آن صورت متاسفانه آدرس صفحه جدید را نداریم در نتیجه باید به نوعی به آدرس صفحه جدید دست پیدا کنیم که به کمک ریدایرکت سایت این موضوع انجام می شود.

حتی ممکن است کل سایت شما عوض نشده باشد یا پاک نشده باشد بلکه تنها بخشی از آن تغییر آدرس داده شده باشد یا آن بخش را حذف کرده باشید که در آن صورت فقط آن قسمت را می توانید ریدایرکت کنید و مابقی سایت باقی می ماند که قابل مشاهده برای کاربران است.  

ریدایرکت سایت چیست؟  

برنامه نویسان با کمک رعایت مسائل سئو برنامه هایی را انجام می دهند مانند ریدایرکت (redirect) که به نوعی بدان معنا است که اگر زمانی آدرس سایتی را در اینترنت سرچ می کنید صاحب سایت نخواهد وارد آن شوید با کمک ریدایرکت شما را به سایت دیگری منتقل می کند

یا آدرس قبلی عوض شده باشد و با سرچ آن آدرس با ریدایرکت ۳۰۱ به آدرس جدید انتقال پیدا کنید. URL redirection هم گفته میشود.

حالت دیگری وجود دارد که بخشی از یک صفحه سایت آدرس آن عوض می شود در آن صورت وقتی صفحه را سرچ می کنید به شما ارور ۴۰۴ داده می شود.

برای این حالت می توان با کمک ریدایرکت به صفحه جدید منتقل شد.

ریدایرکت دارای انواع مختلفی از جمله ۳۰۱، ۳۰۲، ۳۰۷، ۳۰۸ و … می باشد، که ریدایرکت ۳۰۱ برای سرچ های معمولی بسیار رایج تر می باشد و اصطلاحا به آن دائم نیز گفته می شود. خوب است بدانید که ریدایرکت ۳۰۲ موقت می باشد.

انواع ریدایرکت و آموزش آن به زودی در سئو روز آکادمی

زنجیره ریدایرکت Redirect chain 

اگر بخواهیم به زبانی ساده زنجیره ریدایرکت را تعریف کنیم باید بگوییم که زمانی شما سایتی را به سایت دیگری ریدایرکت می کنید

اما سایت دوم خود نیز به سایت سومی ریدایرکت شده است و یا حتی سایت های بیشتر در آن صورت است که می گوییم زنجیره ریدایرکت رخ داده شده است.

که بهتر است این زنجیره را اصلاح نموده و تنها از ریدایرکت استفاده کنیم. مطلب آموزش تغییر دامنه و آدرس بدون افت رتبه گوگل رو بخونید.

کاربرد استفاده از ریدایرکت

در ابتدا می توان گفت که ریدایرکت سایت ۳۰۱ باعث بهینه سازی وب سایت نیز می شود. ۳۰۱ ریدایرکت و کاربرد آن در سئو رو بخونید.

یکی از کاربردی ترین موارد ریدایرکت سایت زمانی است که در یک صفحه که شما باز می کنید دارای چندین آدرس سایت است که می تواند بسیار کاربردی باشد.

از موارد دیگر می توان به خزنده های موتور جستجوگر سایت اشاره کرد که در حالت سرچ آدرس قبلی سایت شما را سرچ می کنند البته این این اتفاق بسیار برای کاربران نیز می افتد.  

از موارد کاربردی دیگری که می توان برای ریدایرکت نام برد:

  1. تغییر دامنه
  2. رفع محتوای تکراری: در صورتی که سایت شما با محتوا های متعدد دارای مطالبی مشابه باشند در آن صورت بهتر است برای بهتر شدن سایتتان مطالب مشابه را حذف کنید و آدرس سایت آن را ریدایرکت نمایید.

البته بهتر است دقت داشته باشید که این مشکل بیشتر برای سایت های با بازدید کم اتفاق می افتد. 

چگونه می توان زنجیره ریدایرکت سایت را از بین برد

 بعد از پیدا کردن زنجیره های ریدایرکت سایت می توان از راه های مختلفی آن را از بین برد اما ما در اینجا به ۳ روش از آنها اشاره می کنیم:

 زنجیره ریدایرکت ممکن است چند صفحه سایتی باشد که بعد از سرچ به کمک ربات سایت به صفحه انتهایی می رسید

اما اگر از یک عدد مشخصی بیشتر باشد دیگر ربات های گوگل توان پیدا کردن آخرین ریدایرکت سایت و صفحه اصلی را ندارند و گیج می شوند در نتیجه شما به سایت اصلی نمی رسید.

طبق تحقیقات به عمل آمده توسط کارکنان گوگل مشخص شده است که اگر تا ۵ ریدایرکت وجود داشته باشد شما می توانید به آخرین صفحه برسید پس برای انتقال سایت خود به جدید دقت لازم را داشته باشید.

بعد از طراحی سایت اولین هدف صحب سایت بالا بردن سرعت آن است که بتواند سئو سایت را بالا تر بوده و جذب کاربر نماید

اما اگر موضوع ریدایرکت سایت پیش آید کمی از سرعت سایت کاسته شده و اگر به صورت زنجیره پیش رود به سرعت سایت بسیار آسیب می زند

پس بهتر است به مقدار صفحات زیادی از ریدایرکت استفاده نکنید. یکی از راه هایی که می توانید این موضوع را تست نمایید سرچ Pingdom نیز می باشد.

موضوع بعدی بک لینک ها هستند که ممکن است در بحث سئو از ریدایرکت ها نیز عبور کنند اما نتیجه مشخصی وجود ندارد در نهایت به آن می رسیم که بهتر است سایت ما ریدایرکت نداشته باشد.

زنجیره دایرکت را چگونه اصلاح کنیم و پیدا کنیم

یکی از راه هایی که می توانید لیست زنجیره ریدایرکت خود را پیدا کنید استفاده از Screaming Frog است و در بخش SEO Spider نیز می توانید در قسمت آدرس دهی آن آدرس وب سایت خود را سرچ کنید تا با دادن لیست ریدایرکت سایتتان ببینید آیا آدرس سایت شما ریدایرکت دارد یا نه؟

خوب در اینجا اگر صفحه ریدایرکت شما دارای زنجیره باشد می توانید سایت میانی آن یا سایت های میانی آن را حذف کنید این موضوع هم نیز نیاز به آموزش ساده ای دارد که به شرح زیر است:

سایت شما اگر A نامگذاری شود باید سایت های B، C را به طور مثال از بین ببرید و آن را به D اتصال دهید یا ریدایرکت کنید که اصطلاحا به آن ریدایرکت ۳۰۱ نیز می گویند.

این عملیات بسیار ساده بوده و تنها باید سایت های میانی حذف نمایید

نتیجه گیری

اگر برای سایت خود به مشکل برخوردید و خواستید آدرس و یا محتوای سایت خود را عوض کنید می توانید از خدمات سایت سئو روز کمک گرفته و استفاده نمایید.

در این راستا دیگر نیازی به نگرانی برای تغییر آدرس سایتتان وجود ندارد زیرا با توجه به توضیحاتی که در بالا داده شد می توانید از طریق ریدایرکت سایت بعد از سرچ کاربران سایت قبلی خود را به سایت فعلی انتقال دهید تا کاربران به راحتی آدرس سایت جدید شما را پیدا کنند

که این موضوع بسیار ساده است اما باید مراقب باشید تا ریدایرکت سایت شما به زنجیره ریدایرکت تبدیل نشود که ممکن است یا اصلا کاربر به سایت اصلی نرسد و یا به شدت سرعت لود سایت پایین باید که این موضوع خود باعث دفع کاربران می شود. 

برای آموزش ریدایرکت، مقاله جدید در سئو روز به زودی …

منبع : seorooz  |  
206
2021-03-23 16:06:40
..نظرات..
..مقالات پربازدید..
طراحی سایت

آموزش قرعه کشی در اینستاگرام

  آموزش قرعه کشی در اینستاگرام   با سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی . امروز با آموزش قرعه کشی در اینستاگرام برای کسانی که علاقه به ایجاد کمپین های تبلیغاتی دارند در خدمت شما هستیم . بحث قرعه کشی در اینستاگرام با توجه به فراگیر شدن این شبکه اجتماعی که البته امروزه زیرمجموعه فیسبوک مطرح میشود ، زیاد شده است . البته این احتمال وج...

24257
24 فروردین 1398
سئو

چگونه ویدیو کلاس های آنلاین (وبینار) را ضبط کنیم؟| آموزش ۳ روش

در این مقاله به شما آموزش می دهیم چطور و با چه ابزارهایی می توانید کلاس های آنلاین و یا ویدیوهای آموزشی خودتان را ضبط کنید. امروز که حال و روز جهان خوب نیست، حضور مردم در کنار هم کمرنگ تر شده و فاصله ها از هر زمان دیگری بیشتر شده است. این شرایط به ما فهماند تا چه حد زندگی انسان مدرن وابسته به اینترنت است. این روز ها که همه ی ما مجبور به ماندن در...

10574
08 اردیبهشت 1399
طراحی سایت

bit.ly چیست ؟

بیتلی یا bitly یکی از شناخته‌شده‌ترین سرویس‌های کوتاه کننده لینک است. این سایت با نشانی https://bit.ly در سال ۲۰۰۸ تاسیس شد. یک کوتاه کننده‌ی لینک وظیفه دارد تا لینک‌های مورد نظر کاربران را به شکل کوتاه و قابل خواندن و نوشتن تبدیل کند. این سرویس در هر ماه حدود ۶۰۰ میلیون لینک کاربران را کوتاه می‌کند. علت استفاده از...

10027
27 آذر 1398