هر کسب و کاری نیازمند بستری مناسب برای معرفی برند و فروش محصولات خود در هر ساعتی از شبانه روز است، همچنین با مشتریان و کاربران خود در ارتباط و تعامل باشند. داشتن سایت اختصاصی، شبکه های اجتماعی و… از فضاهایی است که مدنظر بسیاری از کاربران میباشد. ساخت سایت از پیچیدگیهای زیادی برخوردار است. به این دلیل که احتیاج به زبان برنامهنویسی، آپدیت و در کل تخصص مربوط را دارد. وردپرس یک راهحل جذاب است، چرا که به هیچگونه دانش برنامهنویسی احتیاج ندارد.
وردپرس چیست و به چه معناست؟
این نرمافزار در هر ثانیه کاربرانی را به خودش جلب میکند که به دنبال ارائهی برند خودشان به تمامی افرادند. این سیستم برای طیف گسترده ای از افراد قابل استفاده و اجراست. ویژگیهای خاص این نرمافزار کد باز این است که با هر کسبوکاری هماهنگ شود. در واقع یک سیستم بر پایهی PHP میباشد که پایگاه دادهی آن MYSQL است.
جالب است بدانید که در آغاز برای وبلاگنویسان نرمافزاری پرطرفدار بود. چراکه امکانات جذاب و خاصی را در اختیار استفادهکنندگان خود قرار میداد. هنگامی که نظر بسیاری از افراد وبلاگنویس را به خود جلب کرد به صورت یک سامانه مدیریت محتوا (CMS) معرفی شد که در نوع خود انقلابی در این عرصه بود که توسط مت چارلز مولنوگ (Matthew Charles “Matt” Mullenweg) طراحی و اجرا شد. تمام هدف مولنوگ این بود که سیسمتی را طراحی کند تا با استانداردهای وب سازگاری داشته باشد.

نقاط قوت وردپرس
در هر لحظه برنامهنویسان از سراسر دنیا بر روی وردپرس کار میکنند تا ایرادات وجود آمده را رفع نمایند. همچنین سلیقهی هزاران نفر که به صورت داوطلب پوسته و افزونهها را برنامهنویسی کردهاند در وردپرس دخیل میباشد. پس سایت وردپرسی پاسخگوی نیاز افراد با هر سلیقهای است. در این مقاله به بررسی تعدادی از مهمترین نقاط قوت طراحی سایت با وردپرس میپردازیم.
- کاهش در هزینههای طراحی تا پیادهسازی
- قالب، افزونه و تمهای رایگان
- تنوع بالا
- امنیت بالا
- کاربری آسان
- پشتیبانی از زبانهای مختلف (وردپرس فارسی)
- قابلیت انعطاف پذیری بالا
- شخصیسازی قالب و پوسته با توجه به نیاز کاربر
- راهاندازی فروشگاه اینترنتی
- قابلیت اتصال به درگاههای پرداختی
- مدیریت دیدگاهها
قالب وردپرس چیست؟
وردپرس با استفاده از قالب ها متنوعی که هر روزه طراحان سایت برای آن تولید می کنند قابلیت تبدیل شدن به انواع سایت های شرکتی و فروشگاهی را دارد. شما می توانید از طریق سایت هایی که قالب های وردپرسی را می فروشند بعد از نصب وردپرس قالب دلخواه خود را روی آن نصب نمایید.
پلاگین های وردپرس
بخش مهم دیگری از وردپرس را پلاگین های آن ایجاد کرده اند. با استفاده از پلاگین های وردپرس شما می توانید ویژگی های دلخواه خود را به آن اضافه کنید. برای مثال قصد دارید وردپرس را تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی کنید، با نصب پلاگین WooCommerce می توان این کار را انجام داد. هزاران پلاگین برای وردپرس تولید شده اند که تمام نیازهای شما را براورده خواهند کرد.
منابع آموزشی بسیار
یکی دیگر از دلایل محبوبیت وردپرس، منابع متنوع آموزشی در زمینه وردپرس است. فرض کنید شما می خواهید یک قالب شخصی برای خود طراحی کنید. صدها سایت به زبان فارسی طراحی قالب در وردپرس را آموزش داده اند.
امیدواریم مطلب «وردپرس چیست» برای شما مفید بوده باشد. قدم به قدم همراهتان هستیم. اگر سوالی ذهنتان را درگیر کرد و مشکلی با ساخت سایت وردپرسی خود داشتید میتوانید در بخش نظرات با در میان بگذارید. کارشناسان مبینهاست در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما خواهند بود.